Náš jarní výběr pro rok 2024

Jak už sis mohl všimnout při pohledu z okna, tak letošní jaro je již v plném proudu. Venku začíná být teplo příroda ožívá a spolu s ní by měl i tvůj botník. A přesně proto jsem se rozhodl ti s letošním výběrem jarních sneakers pomoci. Společně se nyní podíváme na 5 nejvíce trendy modelů, se kterými se v davu určitě neztratíš. Ba naopak jsem přesvědčený o tom, že se tě o pauze na svačinu spolužáci budou ptát, kde jsi přišel k těm bomba teniskám.

Náš jarní výběr pro rok 2024

Předtím než se podíváme na jednotlivé modely, tak bych rád uvedl, že tento rok bude patřit značce adidas, která zažívá velký comeback, co se týká trendy tenisek a kolaborací s umělci. Já osobně jsem velmi rád, že po letech uvidíme na nohách něco jiného než známý Swoosh značky Nike.

Jako první jsem musel začít letošní top 1 teniskou, kterou na konci roku uvidíš úplně na každém. Takže pokud chceš být ten, kdo je bude mít dříve, než je uvidíš všude, tak jsi na správné adrese. Řeč je o adidas Campus 00s, které jsou inspirované skejtovými modely z roku 80. Co stojí za jejich velkým úspěchem? Na první pohled jasně viditelný jazyk a celkový robustní tvar, který vytváří celkový dojem, že se jedná o chunky tenisku. Neboli tenisku, která je ideální kombinací k baggy jeans a k dalším oversize věcem. Každý týden vychází spoustu nových barevných kombinací, takže je opravdu z čeho vybírat. Moje nejoblíbenější jsou určitě Adidas Campus 00s Crystal White Core Black.

Náš jarní výběr pro rok 2024
Náš jarní výběr pro rok 2024

U značky adidas zatím zůstaneme a podíváme se nyní na další znovu oživený model s názvem adidas Gazelle. Tyto tenisky nabízí retro vibes a zároveň naprosté pohodlí. Společně s jmenovanými Campus momentálně tvoří nejvíce chtěné duo. Zatímco prvně jmenované Campusy se ideálně hodí do oversize fitu, tak Gazelle si spíše představím k uplejším kalhotám či neformálním šatům. Můj favorit z této kategorie je určitě adidas Gazelle Indoor Blue Fusion Gum.

Jako třetí jsem musel zvolit zástupce značky Nike a tím je model Nike Dunk Low, který už několikáté léto zůstává mezi nejvíc trendy teniskami. Již třetím rokem, se jedná o nejprodávanější model značky Nike, který dnes máme v nabídce snad v každé barevné kombinaci a ve spoustě kolaborací s jinými značkami a umělci. Mezi ty úplně nejpovedenější za poslední rok určitě patří: Nike Dunk Low Diffused Taupe, Nike Dunk Low Next Nature Blue Tint a Nike Dunk Low Cacao Wow.

Náš jarní výběr pro rok 2024
Náš jarní výběr pro rok 2024

Nejsi fanouškem Swooshe ani tří pruhů? Mám pro tebe super alternativu, která se od minulého léta stala jednou z nejprodávanějších tenisek u nás na e-shopu. Jedná se o model Vans Knu Skool. Pokud jsi milovníkem chunky stylu tenisek, tak jsi na správném místě. Tyto tenisky se hodí ke každým baggy jeans a oversize fitům. Nejoblíbenějším kouskem zde je Vans Knu Skool Black White.

Jako poslední jsem nemohl vynechat klasiky Air Force 1 od značky Nike. Tyto tenisky patří už desítky let k těm nejoblíbenějším hlavně pro jejich jednoduchost a pohodlnost. U nás si vybereš ze spousty barevných kombinací klasického modelu Low, ale také jeho upravené verze Shadow. Pokud bys raději nějakou kolaboraci, tak se zde nabízí ta úplně nejznámější s americkou značkou Supreme. Tady si nedovolím vybrat nic jiného než úplně největší klasiku a to celobílé Nike Air Force 1 Low White.

Náš jarní výběr pro rok 2024

Doufám, že se ti můj výběr trendy tenisek pro letošní jaro líbil a pomohl jsem ti s výběrem. Dneska je to ode mne vše a budu se těšit u dalšího blogu :)